Industriporte

Kajs Døre, Vinduer og Porte levere alle former for ledhejseporte til industri og landbrug. Vi tilbyder en professionel serviceorganisation. Hvad enten det gælder reparationer, serviceeftersyn, serviceaftaler, arbejdstilsynets årlige lovpligtige serviceeftersyn eller montager.levere flere modeller af industriautomatiker, styresystemer, kodesystemer og sikkerhedssystemer. Vi rådgiver, så du får den optimale løsning til dit portsystem.

Vinduer til vore industriporte fåes i firkantet, oval eller som fullview. De kan leveres i enkelte eller flere paneler alt efter hvilket lysindfald der ønskes.

Vore industri automatikker er fra M-tec. Det Tyske Nice (før M-tec.) Industri automatik til porte skal kunne klare alle tænklige opgaver, som de bliver udsat for i det danske erhvervsliv. Vore industri automatikker er nok et af de mest tekniske til laveste omkostninger. Kontakt os for mere information.

 

Full viuw ledhejseporte passer fantastisk, hvor naturligt lys er vigtigt. F.eks. Værksteder, udstillinger og lign. Full viuw ledhejseporte er sammensat af meget let og holdbar aluminiums ramme med dobbelt akrylglas vinduer. Full viuw ledhejseporte kan pga. en en stærk panel struktur og heavy-duty konstruktion blive leveret op til 40 m2 i størrelsen.

 

 

 

Industri ledhejseportene har vandret rilleform profilering for hver 10 cm, hvilket gør at panelet til et af de stærkeste paneltyper på markedet. Pga. solidt panel struktur og heavyduty konstruktion kan vores Industri ledhejseporte produceres op til 50 m2 i størrelse.

 

 

 

 

ventileret ledhejseport er lavet specielt til steder hvor der ikke er krav om varmeisolering, men har behov for ventilation som f.eks. parkeringskældre, kalvstalde eller lign.

Lukket for kommentarer.