Vinduer og døre

Vi tilbyder et bredt udvalg af plastvinduer og døre, som er fremstillet i et genbrugsvenligt PVC-materiale af moderne kunststoffer – uden indhold af skadelige stoffer som bly og cadmium. PVC-materialet har en smudsafvisende overflade, som kræver minimale vedligeholdsomkostninger og beskytter mod mørning og misfarvning.

 

Udadgående:

Danline Klima er vores serie af isolerede plastvinduer og terrassedøre. Elementernes design er holdt tro den ældre danske byggestil, imens funktionaliteten er nyudviklet til en lav energiklasse. Den 116 mm brede karm sikrer hurtig og nem montering, og det moderne 5 kammersystem med dobbelte tætningslister med indbyggede galvaniserede metalforstærkninger placerer vinduernes statiske værdier samt varme- og støjisolering helt i top. Som standard leveres Danline Klima vinduer og terrassedøre i farven hvid med 2 lags lavenergiglas. Vinduerne kan naturligvis også leveres med foliefarve og glastype efter eget valg. VEKA-plastprofilen er garant for materialekvaliteten og sikrer vejrbestandighed. Vinduer og terrassedøre i Danline Klima serien er udadgående. De leveres sidehængt, topstyret samt side- og topvendt for pudsning indefra.

 

 

 

Indadgående

GREENLINE & GREENLINE KLIMA er serier af klassisk udformede PVC-vinduer og døre med indadgående dreje/kip-funktion i højtisolerende materialer. Greenline & Greenline Klima serierne er velegnede til renovering såvel som nybyggeri.

Det moderne flerkammersystem med indbyggede galvaniserede metalforstærkninger placerer vinduernes statiske værdier samt varme- og støjisolering helt i top. Greenline Klima serien er det energirigtige valg og udmærker sig ved at anvende et 6-kammersystem og 3 lag glas som standard, som sikrer markedets højeste isolationsevne. Som standard leveres Greenline & Greenline Klima vinduer og døre i farven hvid med 2 langs lavenergiglas. Vinduerne kan naturligvis også leveres med foliefarve og glastype efter eget valg. VEKA-plastprofilen er garant for materialekvaliteten og sikrer vejrbestandighed.   Greenline facade- og terrassedøre kan leveres som udafgående  

 

 

 

Lukket for kommentarer.