Firmaprofil

Firmaet Kajs Døre Vinduer & Porte er et lille firma som handler med Døre Vinduer og Porte som navnet siger.

Firmaet startede i 2000 som et bierhverv, Hvor det grundlæggende skulle være tilfredse kunder. Det vil sige gode produkter til kunde-venlige priser. Det vidste sig at være en god indstilling da vi den dag i dag stadigvæk mange af vore første kunder.

Vi har næsten alt inde for Vinduer og Døre til udvendig brug, lige fra Træ, Plast, Plast/Alu, Træ/ Alu, Alu, ( til de rigtige priser ) Porte der har vi et stort program lige fra små garageporte til de store Industriporte ( også til de rigtige priser )

I 2005 byggede vi en udstilling/butik på 180 m2, Hvor vi startede med 5 – 6 porte i udstillingen. Siden er det blevet til det vi har i dag, 15 porte i udstilling . Butikken indeholder også mange forskellige Vinduer og Døre. I forbindelse med butikken har vi en lagerhal, med mindst 100 fejlmåls Vinduer og Døre (der er blevet opkøbt gennem tiden) som vi sælger til vejlende priser – 50 % + moms.

Butikken har åben hver Fredag 13,00 til 18,00 og Lørdag 9,00 til 12,00 samt efter aftale.

Vi mener det er en stor fordel for vore kunder de kan se og høre de forskellige porte. I brochurer kan man nemt skrive så meget, men står man med en allerede monteret port og kan se hvordan den kører for man straks et bedre indtryk af porten og dens kvaliteter.

En Port skulle jo gerne holde i mange år, det samme gælder døre og vinduer.

Lukket for kommentarer.